Over ons: “Passie”

“Ons” is : Aad en Carlise Verboom. Na het opzetten van een succesvol standbouwbedrijf en het daarbij behorende hectische bestaan kwam in 2020 deze trein plotseling tot stilstand.  Tot en met half februari op topsnelheid, daarna in een volledig andere vorm door Covid.

De slowdown van het standbouwbedrijf was voor ons niet makkelijk, maar heeft ook andere inzichten gebracht.   Het inzicht dat we meer met onze droom moesten doen, het inzicht dat familie en gezondheid heel belangrijk zijn.  Maar ook het inzicht dat we iets wilden bedenken waarmee we andere mensen kennis laten maken met onze manier van leven en genieten van het leven.

BeauLiving betekent voor ons “mooi leven”.   Een mooi leven , “BeauLiving”, dat is waar we aan bij willen dragen. Vanuit die passie werken wij.

Al onze meubelen maken we in eigen werkplaats en hebben ieder hun eigen verhaal door de gebruikte materialen.

industrieel

stoer 

robuust

Fair & Square

Fair is afgeleid van eerlijk. In dit geval eerlijkheid naar het milieu en duurzaamheid. We gebruiken eerlijke materialen zoals hergebruikt hout van oude meerpalen en ijzer voor de frames.

Legno Squadro

Legno Squadro is een serie loungebanken met toebehoren zoals hockers, tafels etc..   Legno Squadro heeft de elegance en charme van de Italiaanse ontwerper Antonio Vargas.

BonFeu Buitenhaarden

Beauliving is dealer van BonFeu buitenhaarden. Het is de perfecte aanvulling op ons buitenmeubel assortiment. Hierdoor wordt elke buitenplaats nog gezelliger en kunt u ook ’s avonds genieten.